Гриби по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт гострої закуски

Мариновані гриби – універсальна закуска, яка буде затребувана, як на святковому, так і на повсякденному столі особливо з гарніром з картоплі.

Для приготування необхідно взяти:

  • 2 цибулини;
  • 50 мл оцту;
  • 1 солодкий перець;
  • 10 г солі;
  • 70 мл олії соняшникової;
  • 15 г цукру;
  • головка часнику;
  • пучок зелені;
  • 1 кг печериць;
  • перець чилі.

Спосіб створення закуски:

  • Очищені гриби відварюють у підсоленій воді протягом 10 хвилин.
  • Цибулина нарізають кільцями, а часник – пластинками.
  • Перець чилі подрібнюється, а солодкий нарізати смужками.
  • Зелень дрібно рубається.
  • У глибокій ємності змішуються оцет, олію, сіль, цукор, спеції, після чого туди ж відправляються перець, гриби, цибулю і часник.
  • Маринуються гриби по цьому рецепту 10 годин в холодильній камері.
Дивіться також:  Страви з креветок — 15 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і на плиті