Грибний соус — 7 смачних рецептів приготування в домашніх умовах

Грибний соус до м’яса – покроково

Склад продуктів: 110 г печериць, велика цибулина (біла), 60 г вершкового масла 1,5 склянки вершків (обидва молочних продукту повинні бути максимально жирні), щіпка солі, 1 велика ложка пшеничного борошна.

  • Дрібні шматочки цибулі обсмажують на добре розігрітому соняшниковій олії до рум’яності. Потім в сковороду висипаються подрібнені гриби і вся маса готується до повного випаровування рідини з ємності.
  • На окремій сковорідці розтоплюється вершкове масло і з’єднується з борошном. Сюди ж виливаються вершки. Маса нудиться на повільному вогні.
  • В вершкову основу для соусу перекладається піджарка з першого кроку, маса солиться і готується ще 4-6 хвилин при частому помішуванні.

Подається грибний соус до м’яса гарячим з великою кількістю рубаною свіжої зелені.

Дивіться також:  Оладки з кабачків – 15 смачних рецептів
Прокрутка до верху