Готуємо по-угорськи
Густий м’ясний суп з Угорщини після поширення за межами державних кордонів зазнав змін, і багатьом кулінарам він тепер бачиться смужками м’яса з овочами в томатній підливці.
Щоб приготувати дієтичний гуляш по-угорськи, потрібні наступні продукти:
- філейна частина – ½ кг;
- картопля – 4 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- солодкий перець – 2 шт.;
- борошно – 30 г;
- томатний морс – 100 мл;
- рослинна олія, сіль і перець.
При приготуванні:
- Вимита під проточною водою індичатина, нарізана акуратними смужками, обсмажується до рум’яної скоринки, після чого переводиться в каструлю, де заливається 1 л води. М’ясо приправляється, солиться і гаситься практично до готовності.
- На сковороді з олією злегка обсмажується крупно нарізану картоплю.
- Після розм’якшення картопляні кубики відправляються до м’яса.
- Далі обсмажуються цибульні шматочки, до яких після набуття ними прозорості додаються скибочки перцю, морс і спеції.
- Через 2 хвилини до обсмаженою овочам всипається борошно.
- Вміст сковороди викладається в каструлю, де гуляш доводиться до кипіння.
- Через 5 хвилин блюдо знімається з вогню.