Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Готуємо по-угорськи

Густий м’ясний суп з Угорщини після поширення за межами державних кордонів зазнав змін, і багатьом кулінарам він тепер бачиться смужками м’яса з овочами в томатній підливці.

Щоб приготувати дієтичний гуляш по-угорськи, потрібні наступні продукти:

  • філейна частина – ½ кг;
  • картопля – 4 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • солодкий перець – 2 шт.;
  • борошно – 30 г;
  • томатний морс – 100 мл;
  • рослинна олія, сіль і перець.

При приготуванні:

  • Вимита під проточною водою індичатина, нарізана акуратними смужками, обсмажується до рум’яної скоринки, після чого переводиться в каструлю, де заливається 1 л води. М’ясо приправляється, солиться і гаситься практично до готовності.
  • На сковороді з олією злегка обсмажується крупно нарізану картоплю.
  • Після розм’якшення картопляні кубики відправляються до м’яса.
  • Далі обсмажуються цибульні шматочки, до яких після набуття ними прозорості додаються скибочки перцю, морс і спеції.
  • Через 2 хвилини до обсмаженою овочам всипається борошно.
  • Вміст сковороди викладається в каструлю, де гуляш доводиться до кипіння.
  • Через 5 хвилин блюдо знімається з вогню.
Дивіться також:  Фуа-гра: рецепт в домашніх умовах
Прокрутка до верху