Гуляш з філе індички з підливою
Ще одна варіація рецепта, що дозволяє створити оригінальний гуляш з давно полюбилася томатною підливою, не докладаючи особливих зусиль.
Буде потрібно наступний продуктовий набір:
- індичатина – 600 г;
- цибуля – 2 шт.;
- солодкий перець – 2 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- паста томатна – 40 мл;
- рослинна олія, сіль і перець.
Щоб приготувати смачну вечерю:
- Овочі очищаються і довільно подрібнюються.
- Нарізане шматочками філе індички солиться і обсмажується практичний до готовності на сковороді з соняшниковою олією.
- У сотейник вливається масло, на якому пассеруются цибульні півкільця і часник.
- Через 5 хвилин до овочів додається перець.
- Компоненти страви приправляють і заливаються склянкою окропу з розведеною в ньому пастою.
- Після закипання овочевого складу в каструлю відправляється м’ясо, після чого гуляш гаситься близько 10 хвилин.