Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Гуляш з філе індички з підливою

Ще одна варіація рецепта, що дозволяє створити оригінальний гуляш з давно полюбилася томатною підливою, не докладаючи особливих зусиль.

Буде потрібно наступний продуктовий набір:

  • індичатина – 600 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • солодкий перець – 2 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • паста томатна – 40 мл;
  • рослинна олія, сіль і перець.

Щоб приготувати смачну вечерю:

  • Овочі очищаються і довільно подрібнюються.
  • Нарізане шматочками філе індички солиться і обсмажується практичний до готовності на сковороді з соняшниковою олією.
  • У сотейник вливається масло, на якому пассеруются цибульні півкільця і часник.
  • Через 5 хвилин до овочів додається перець.
  • Компоненти страви приправляють і заливаються склянкою окропу з розведеною в ньому пастою.
  • Після закипання овочевого складу в каструлю відправляється м’ясо, після чого гуляш гаситься близько 10 хвилин.
Дивіться також:  Гарбузова каша – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху