Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Покрокове приготування з грибами

Цей рецепт сподобається тим, хто любить гриби в будь-якому вигляді.

Заздалегідь підготуйте:

  • 700 г індички;
  • 200 г грибів;
  • цибулину;
  • 150 мл сметани;
  • 3 зубчики часнику;
  • ложку рослинної олії;
  • трохи солі і спецій.

Схема створення страви з пікантними нотками:

  • Індичатина промивається, обсушивается і ріжеться невеликими кубиками, які обсмажують до золотистого кольору.
  • Цибулю і гриби подрібнюються.
  • Цибульні півкільця і грибні пластинки пассеруются до напівготовності на другий сковороді.
  • Шматочки індички і овочі з’єднуються, після чого все заливається сметаною, притрушивается подрібненим часником, сіллю і спеціями.
  • Блюдо гаситься близько 15 хвилин під кришкою.
Дивіться також:  Азу по-татарськи з солоними огірками — 8 рецептів
Прокрутка до верху