Покрокове приготування з грибами
Цей рецепт сподобається тим, хто любить гриби в будь-якому вигляді.
Заздалегідь підготуйте:
- 700 г індички;
- 200 г грибів;
- цибулину;
- 150 мл сметани;
- 3 зубчики часнику;
- ложку рослинної олії;
- трохи солі і спецій.
Схема створення страви з пікантними нотками:
- Індичатина промивається, обсушивается і ріжеться невеликими кубиками, які обсмажують до золотистого кольору.
- Цибулю і гриби подрібнюються.
- Цибульні півкільця і грибні пластинки пассеруются до напівготовності на другий сковороді.
- Шматочки індички і овочі з’єднуються, після чого все заливається сметаною, притрушивается подрібненим часником, сіллю і спеціями.
- Блюдо гаситься близько 15 хвилин під кришкою.