Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Оригінальне блюдо з чорносливом

Неординарний підхід до приготування страви з дієтичного м’яса з сухофруктами дозволяє насолодитися дуже ніжним смаком з ароматними нотками.

Для виконання рецепта необхідні:

  • ½ Кг м’яса індички;
  • 5 шт. чорнослив;
  • 250 мл молока;
  • трохи борошна;
  • шматочок вершкового масла;
  • сіль і перець.

Спосіб приготування полягає у виконанні нескладних маніпуляцій в наступній послідовності:

  • Сухофрукти замочуються в теплій воді, яка через 1 годину зливається. Чорнослив нарізати тонкими смужками.
  • Філе промивається, обсушивается паперовими серветками і нарізається кубиками, які солятся, приправляється і обсмажують до золотистого відтінку.
  • До індички викладаються підготовлені сухофрукти і 50 мл молока, після чого м’ясо нудиться 10 хвилин.
  • На іншій сковороді готується соус з масла, обсмаженої на ньому борошна і молока.
  • Коли соус загусне, їм заливається індичка.
  • Гуляш тушкується до готовності.
Дивіться також:  Савойська капуста – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху