Оригінальне блюдо з чорносливом
Неординарний підхід до приготування страви з дієтичного м’яса з сухофруктами дозволяє насолодитися дуже ніжним смаком з ароматними нотками.
Для виконання рецепта необхідні:
- ½ Кг м’яса індички;
- 5 шт. чорнослив;
- 250 мл молока;
- трохи борошна;
- шматочок вершкового масла;
- сіль і перець.
Спосіб приготування полягає у виконанні нескладних маніпуляцій в наступній послідовності:
- Сухофрукти замочуються в теплій воді, яка через 1 годину зливається. Чорнослив нарізати тонкими смужками.
- Філе промивається, обсушивается паперовими серветками і нарізається кубиками, які солятся, приправляється і обсмажують до золотистого відтінку.
- До індички викладаються підготовлені сухофрукти і 50 мл молока, після чого м’ясо нудиться 10 хвилин.
- На іншій сковороді готується соус з масла, обсмаженої на ньому борошна і молока.
- Коли соус загусне, їм заливається індичка.
- Гуляш тушкується до готовності.