З сирно-вершковою підливою
Коли немає часу на приготування складних страв, на допомогу прийде незвичайний і дуже апетитний гуляш.
Для його створення готуються:
- ½ Кг м’яса;
- яйце;
- 200 г твердого сиру;
- 2 зубчики часнику;
- 100 мл сметани;
- сіль і перець.
В процесі:
- Сир натирається. М’ясо ріжеться кубиками. Часник товчеться.
- В одній посуді змішуються всі підготовлені компоненти з яйцем, сметаною, сіллю і перцем.
- Вміст миски відправляється на сковороду з розігрітим маслом, де гаситься до готовності.
Таким чином, гуляш з індички – дуже проста у виконанні блюдо. Для його приготування буде потрібно зовсім не багато часу завдяки використанню швидко готується, дієтичного і корисного м’яса птиці.