Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

З сирно-вершковою підливою

Коли немає часу на приготування складних страв, на допомогу прийде незвичайний і дуже апетитний гуляш.

Для його створення готуються:

  • ½ Кг м’яса;
  • яйце;
  • 200 г твердого сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100 мл сметани;
  • сіль і перець.

В процесі:

  • Сир натирається. М’ясо ріжеться кубиками. Часник товчеться.
  • В одній посуді змішуються всі підготовлені компоненти з яйцем, сметаною, сіллю і перцем.
  • Вміст миски відправляється на сковороду з розігрітим маслом, де гаситься до готовності.

Таким чином, гуляш з індички – дуже проста у виконанні блюдо. Для його приготування буде потрібно зовсім не багато часу завдяки використанню швидко готується, дієтичного і корисного м’яса птиці.

Дивіться також:  З чим їдять хумус? 4 рецепти страв з нутовим пюре
Прокрутка до верху