Гуляш з курки з підливою — 7 смачних рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Класичний рецепт в мультиварці

У класичному варіанті гуляш готують на свинячому салі незалежно від того, яке м’ясо обрано в якості основи.

Щоб зробити традиційну угорську страву в мультиварці, знадобляться такі продукти:

  • курятина;
  • пара дрібних цибулин;
  • морквина;
  • томатне пюре;
  • трохи борошна;
  • свиняче сало;
  • сіль і кілька відповідних приправ.

Готуємо смачний гуляш в мультиварці:

  • Нарізаємо свиняче сало невеликими смужками і розтоплюємо їх до чаші.
  • Виймаємо шкварки, кладемо на їх місце подрібнену м’якоть курки, посипаємо її сіллю і готуємо в режимі смаження до виділення соку.
  • Закладаємо в чашу нарізку з лука з морквою і продовжуємо підготовку, поки овочі не розм’якшаться.
  • Змішуємо борошно з томатною пастою до однорідності, а потім розбавляємо малою кількістю води.
  • Вливаємо соус в миску, додаємо ще трохи рідини, після чого закриваємо кришкою і готуємо гуляш в режимі «Гасіння» або «Суп».

На замітку. Тут наведено адаптований, «російський» варіант гуляшу. Угорці нерідко додають у страву картоплю і подають гуляш в якості першого.

Дивіться також:  Манний пудинг – 6 рецептів
Прокрутка до верху