Зі сметанною підливою
Щоб зробити ніжний гуляш, краще взяти філе курки. А соус зі сметани додасть готовому страві особливу вершкову ноту.
Для роботи знадобляться такі компоненти:
- курятина;
- невелика цибулина;
- кілька морквин;
- часникові зубці;
- сметана високої жирності;
- трохи борошна;
- щіпка каррі або куркуми;
- сіль і спеції.
Готуємо страву покроково:
- Обсмажуємо курятину до зміни кольору, посипаємо сіллю і спеціями, перемішуємо.
- Вводимо подрібнені овочі і смажимо до їх прозорості.
- Змішуємо сметану з борошном так, щоб не було грудочок, додаємо карі або куркуму і викладаємо соус до м’яса і овочів.
- Доливаємо в блюдо воду і тушкуємо під щільно закритою кришкою.
При подачі гуляш потрібно прикрасити зеленню і доповнити гарніром з макаронів, крупи або картопляного пюре.