Гуляш з курки з підливою — 7 смачних рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Зі сметанною підливою

Щоб зробити ніжний гуляш, краще взяти філе курки. А соус зі сметани додасть готовому страві особливу вершкову ноту.

Для роботи знадобляться такі компоненти:

  • курятина;
  • невелика цибулина;
  • кілька морквин;
  • часникові зубці;
  • сметана високої жирності;
  • трохи борошна;
  • щіпка каррі або куркуми;
  • сіль і спеції.

Готуємо страву покроково:

  • Обсмажуємо курятину до зміни кольору, посипаємо сіллю і спеціями, перемішуємо.
  • Вводимо подрібнені овочі і смажимо до їх прозорості.
  • Змішуємо сметану з борошном так, щоб не було грудочок, додаємо карі або куркуму і викладаємо соус до м’яса і овочів.
  • Доливаємо в блюдо воду і тушкуємо під щільно закритою кришкою.

При подачі гуляш потрібно прикрасити зеленню і доповнити гарніром з макаронів, крупи або картопляного пюре.

Дивіться також:  Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху