Гуляш з курки з підливою — 7 смачних рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Гуляш з філе курки з підливою

Гуляш з філе курки готується різними способами, і можна доповнити його бобовими культурами за своїм вибором.

Розглянемо одне з блюд, для створення якого потрібно взяти такі продукти:

  • філе птиці;
  • цибулину;
  • 2 – 3 невеликих моркви;
  • банку консервованої квасолі;
  • томатну пасту;
  • сіль і ароматні приправи.

Готуємо гуляш з курки з квасолею:

  • Нарізаємо м’ясо, смажимо до виділення соку, не забуваючи посолити і посипати спеціями.
  • Подрібнюємо цибулю і моркву, додаємо нарізку в блюдо і продовжуємо підготовку, поки овочі не стануть прозорими.
  • Вводимо розведену водою томатну пасту і відціджену від соку квасоля. Тушкуємо майже готову страву під кришкою.

На замітку. При бажанні, можна замінити квасоля горошком або цукровою кукурудзою.

Дивіться також:  Форель, запечена в духовці у фользі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху