Гуляш з філе курки з підливою
Гуляш з філе курки готується різними способами, і можна доповнити його бобовими культурами за своїм вибором.
Розглянемо одне з блюд, для створення якого потрібно взяти такі продукти:
- філе птиці;
- цибулину;
- 2 – 3 невеликих моркви;
- банку консервованої квасолі;
- томатну пасту;
- сіль і ароматні приправи.
Готуємо гуляш з курки з квасолею:
- Нарізаємо м’ясо, смажимо до виділення соку, не забуваючи посолити і посипати спеціями.
- Подрібнюємо цибулю і моркву, додаємо нарізку в блюдо і продовжуємо підготовку, поки овочі не стануть прозорими.
- Вводимо розведену водою томатну пасту і відціджену від соку квасоля. Тушкуємо майже готову страву під кришкою.
На замітку. При бажанні, можна замінити квасоля горошком або цукровою кукурудзою.