Гуляш курячий з вершково-грибною підливою
Поєднання курятини, грибів і вершкового соусу можна сміливо зараховувати до класики кулінарного мистецтва.
Щоб приготувати з цими інгредієнтами гуляш, потрібні такі продукти:
- курятина;
- свіжі гриби будь-якого виду;
- 2 невеликі цибулини;
- морква;
- трохи борошна;
- сіль і відповідні спеції.
Готуємо гуляш з яловичини з грибами та вершками:
- Обсмажуємо м’ясо, приправляємо сіллю і спеціями.
- Ріжемо цибулю, моркву і гриби, додаємо їх в блюдо і продовжуємо готування.
- Висипаємо в окрему сковорідку борошно, пасеруємо до золотистого кольору, а потім потроху вводимо вершки, не припиняючи перемішувати складу.
- Після того, як соус закипить, додаємо його до м’яса і овочів, закриваємо кришкою і тушкуємо.
Кріп гуляш вводять після того, як курка дійде до стадії готовності і буде легко відокремлюватися виделкою. Після цього томят страву на вогні кілька хвилин і залишають настоятися перед подачею ще хоча б на чверть години.