Гуляш з курки з підливою — 7 смачних рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді

Гуляш курячий з вершково-грибною підливою

Поєднання курятини, грибів і вершкового соусу можна сміливо зараховувати до класики кулінарного мистецтва.

Щоб приготувати з цими інгредієнтами гуляш, потрібні такі продукти:

  • курятина;
  • свіжі гриби будь-якого виду;
  • 2 невеликі цибулини;
  • морква;
  • трохи борошна;
  • сіль і відповідні спеції.

Готуємо гуляш з яловичини з грибами та вершками:

  • Обсмажуємо м’ясо, приправляємо сіллю і спеціями.
  • Ріжемо цибулю, моркву і гриби, додаємо їх в блюдо і продовжуємо готування.
  • Висипаємо в окрему сковорідку борошно, пасеруємо до золотистого кольору, а потім потроху вводимо вершки, не припиняючи перемішувати складу.
  • Після того, як соус закипить, додаємо його до м’яса і овочів, закриваємо кришкою і тушкуємо.

Кріп гуляш вводять після того, як курка дійде до стадії готовності і буде легко відокремлюватися виделкою. Після цього томят страву на вогні кілька хвилин і залишають настоятися перед подачею ще хоча б на чверть години.

Дивіться також:  Червона сочевиця – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху