Як приготувати в мультиварці
В мультиварці виходить відмінна манна каша гур’євська в її осучасненому і спрощеному варіанті.
Для цього потрібно:
- 500 мл молока;
- 100 г манної крупи;
- 50 г цукру;
- 25 г ванільного цукру;
- 2 яйця;
- 50 г подрібнених волоських горіхів;
- 200 г свіжих фруктів або варення;
- 20 г вершкового масла;
- 3 – 4 г солі.
Як приготувати:
- З молока, ванільного цукру, солі та манної крупи зварити кашу в мультиварці, використовуючи опцію «Молочна каша» або «Гасіння». Готову кашу перекласти з мультикастрюли, щоб страва охололо.
- Яйця збити з цукром в пишну пінну масу, яку акуратно разом з подрібненими горіхами слід додавати у вже охолоджену манну кашу.
- Чисту і суху чашу мультиварки змастити шматочком м’якого вершкового масла. На дно укласти шаром чверть каші, переслоить її фруктами або варенням і повторити ще кілька разів.
- Прикрити кришку пристрою і запустити програму «Каша». Готову страву перед подачею прикрасити фруктами.