Гур’євська каша класичний рецепт і 4 варіанти приготування

Як приготувати в мультиварці

В мультиварці виходить відмінна манна каша гур’євська в її осучасненому і спрощеному варіанті.

Для цього потрібно:

  • 500 мл молока;
  • 100 г манної крупи;
  • 50 г цукру;
  • 25 г ванільного цукру;
  • 2 яйця;
  • 50 г подрібнених волоських горіхів;
  • 200 г свіжих фруктів або варення;
  • 20 г вершкового масла;
  • 3 – 4 г солі.

Як приготувати:

  • З молока, ванільного цукру, солі та манної крупи зварити кашу в мультиварці, використовуючи опцію «Молочна каша» або «Гасіння». Готову кашу перекласти з мультикастрюли, щоб страва охололо.
  • Яйця збити з цукром в пишну пінну масу, яку акуратно разом з подрібненими горіхами слід додавати у вже охолоджену манну кашу.
  • Чисту і суху чашу мультиварки змастити шматочком м’якого вершкового масла. На дно укласти шаром чверть каші, переслоить її фруктами або варенням і повторити ще кілька разів.
  • Прикрити кришку пристрою і запустити програму «Каша». Готову страву перед подачею прикрасити фруктами.
Дивіться також:  Як приготувати рисову кашу на молоці
Прокрутка до верху