Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин – 7 смачних і швидких рецептів

Хачапурі – грузинський національний борошняний виріб з сирною начинкою. Для підготовки оригінального блюда потрібно досить велика кількість часу, якого часто не вистачає. Швидкі рецепти хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин оцінять зайняті господині, які люблять радувати своїх близьких смачною випічкою до чаю.

Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин на сковороді

Легкий рецепт створення борошняних виробів виконується з:

• 600 г борошна;
• 200 мл кефіру;
• 2 середніх яєць;
• 5 г цукрового піску;
• щіпки солі;
• 7 г соди;
• 400 г сиру;
• шматочка вершкового масла;
• 15 мл соняшникової олії.

Готуються вироби наступним чином:

1. Яйце збивається з сіллю і цукровим піском.
2. В яєчну суміш вводяться кисломолочний продукт, рослинне масло і всипається ½ кг борошна з содою.
3. Вимішується м’яка борошняна маса, розділяється на 9 частин, які розкочуються на притрушенном залишилася борошном столі.
4. В середині коржі розміщується начинка з тертого сиру з яйцем.
5. Краї виробу збираються і защипываются в центрі, після чого «мішечок» розкочується з двох сторін по діаметру сковороди.
6. Обсмажуються вироби до золотистого кольору, після чого присмачуються шматочком вершкового масла.

Дивіться також:  Щука в духовці у фользі – 8 рецептів приготування