Хашлама – 8 рецептів

По-грузинськи

Грузинська хашлама – одне з найпоширеніших страв на Кавказі. Її можна готувати з яловичини, а в гірських районах використовують баранину.



Необхідні продукти:

  • кілограм яловичини або баранини;
  • трохи більше літра води;
  • дві цибулини і два зубчики часнику;
  • два лаврових листа;
  • сіль, перець, зелень.

Процес приготування:

  • Вибране м’ясо нарізають на шматки і опускає в киплячу воду. Дочекатися поки вона знову закипить і злити. Знову набрати води, довести до закипання, додати розрізаний на дві половини цибулю і варити близько години.
  • Через відведений час додайте спеції, часник, лавровий лист і тримайте на плиті ще дві години.
  • М’ясо варитися так довго для того, щоб воно стало м’яким і смачним. Коли все готово в тарілку викладається спочатку шматок м’яса, потім додається бульйон і все це присипається нарізаною зеленню.
  • Дивіться також:  Батат – що це таке? Рецепти, як приготувати солодку картоплю Батат
    Прокрутка до верху