По-грузинськи
Грузинська хашлама – одне з найпоширеніших страв на Кавказі. Її можна готувати з яловичини, а в гірських районах використовують баранину.



Необхідні продукти:
- кілограм яловичини або баранини;
- трохи більше літра води;
- дві цибулини і два зубчики часнику;
- два лаврових листа;
- сіль, перець, зелень.
Процес приготування:
Вибране м’ясо нарізають на шматки і опускає в киплячу воду. Дочекатися поки вона знову закипить і злити. Знову набрати води, довести до закипання, додати розрізаний на дві половини цибулю і варити близько години.
Через відведений час додайте спеції, часник, лавровий лист і тримайте на плиті ще дві години.
М’ясо варитися так довго для того, щоб воно стало м’яким і смачним. Коли все готово в тарілку викладається спочатку шматок м’яса, потім додається бульйон і все це присипається нарізаною зеленню.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8