Рецепт з яловичини
Вирішивши готувати хашламу за цим рецептом, вибирайте гарне м’ясо. Найкраще підійде грудинка.

Необхідні продукти:
- дві цибулини;
- три помідора;
- два солодких перцю;
- близько кілограма яловичини;
- зелень і інші спеції на свій смак.
Процес приготування:
М’ясо добре промийте і наріжте на шматки середнього розміру. Цибулю теж потрібно порізати, але не дрібно, а як можна більше.
М’ясо викласти в казан або каструлю з товстими стінками, зверху засипати нарізаною цибулею.
Поверх цибулі викладіть помідори, розрізані на четвертинки і перець, роздвоєний на тонкі смуги.
Залийте продукти водою, так щоб вона злегка покривала їх. Введіть всі спеції. Готуйте м’ясо з овочами близько трьох годин. За цей час компонент стане м’яким, а бульйон наваристим. При подачі можна додати часник і зелень.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8