Хашлама – 8 рецептів

Рецепт з яловичини

Вирішивши готувати хашламу за цим рецептом, вибирайте гарне м’ясо. Найкраще підійде грудинка.

Необхідні продукти:

  • дві цибулини;
  • три помідора;
  • два солодких перцю;
  • близько кілограма яловичини;
  • зелень і інші спеції на свій смак.

Процес приготування:

  • М’ясо добре промийте і наріжте на шматки середнього розміру. Цибулю теж потрібно порізати, але не дрібно, а як можна більше.
  • М’ясо викласти в казан або каструлю з товстими стінками, зверху засипати нарізаною цибулею.
  • Поверх цибулі викладіть помідори, розрізані на четвертинки і перець, роздвоєний на тонкі смуги.
  • Залийте продукти водою, так щоб вона злегка покривала їх. Введіть всі спеції. Готуйте м’ясо з овочами близько трьох годин. За цей час компонент стане м’яким, а бульйон наваристим. При подачі можна додати часник і зелень.
  • Дивіться також:  Смажені креветки — 8 смачних рецептів
    Прокрутка до верху