По-кавказьки
Хашлама з баранини – це не перше і не друге блюдо, але зате завжди ситне і смачне.

Необхідні продукти для приготування:
- кілограм баранини або яловичини;
- три помідора;
- один солодкий перець;
- дві цибулини;
- вода, спеції, зелень.
Процес приготування:
Наріжте всі продукти: м’ясо на середні шматки, помідори на невеликі шматочки, цибулю кільцями, а перець – шматочками.
Візьміть велику каструлю або навіть краще казан. І викладіть продукти шарами: м’ясо, цибулю, помідори, перець.
Додайте спеції і воду. Дочекайтеся, поки все закипить, і доведіть до готовності. Зазвичай потрібно приблизно 2,5 години. Через це час посипте блюдо зеленню. За смаком можна додати часник, кінзу і інші спеції.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8