Хашлама – 8 рецептів

По-кавказьки

Хашлама з баранини – це не перше і не друге блюдо, але зате завжди ситне і смачне.

Необхідні продукти для приготування:

  • кілограм баранини або яловичини;
  • три помідора;
  • один солодкий перець;
  • дві цибулини;
  • вода, спеції, зелень.

Процес приготування:

  • Наріжте всі продукти: м’ясо на середні шматки, помідори на невеликі шматочки, цибулю кільцями, а перець – шматочками.
  • Візьміть велику каструлю або навіть краще казан. І викладіть продукти шарами: м’ясо, цибулю, помідори, перець.
  • Додайте спеції і воду. Дочекайтеся, поки все закипить, і доведіть до готовності. Зазвичай потрібно приблизно 2,5 години. Через це час посипте блюдо зеленню. За смаком можна додати часник, кінзу і інші спеції.
  • Дивіться також:  Хашлама з баранини – 6 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху