Хашлама – 8 рецептів

З картоплею, баклажанами і пивом

Незвичайний рецепт приготування хашлама з використанням пива, а також картоплі. За рахунок цих інгредієнтів страва вийде ще більш насиченим.

Необхідні продукти:

  • півтора кілограма гарного м’яса;
  • кілька цибулин;
  • два перцю;
  • кілограм картоплі;
  • 500 грам томатів;
  • два баклажана середнього розміру;
  • літр пива, можливо трохи більше;
  • спеції і зелень.

Процес приготування:

  • М’ясо розрізати на середні шматки, посолити і прибрати на 30 хвилин.
  • Поки м’ясо просочується потрібно нарізати картоплю на скибочки, перець смужками, цибулю і помідори четвертинками, а баклажани кільцями, але не тонкими.
  • Беремо каструлю з товстим дном або казан. Інгредієнти викладаємо шарами, починаючи з м’яса. Потім кладуть цибулю, картопля, баклажани, перець. Завершується все помідорами.
  • Весь вміст каструлі заливається пивом, кладуть лавровий лист і зелень. Чекаємо, поки вміст закипить, робимо повільний вогонь і готуємо 2,5 години.
  • Дивіться також:  Рибні котлети з тріски – 8 дуже смачних рецептів!
    Прокрутка до верху