З картоплею, баклажанами і пивом
Незвичайний рецепт приготування хашлама з використанням пива, а також картоплі. За рахунок цих інгредієнтів страва вийде ще більш насиченим.

Необхідні продукти:
- півтора кілограма гарного м’яса;
- кілька цибулин;
- два перцю;
- кілограм картоплі;
- 500 грам томатів;
- два баклажана середнього розміру;
- літр пива, можливо трохи більше;
- спеції і зелень.
Процес приготування:
М’ясо розрізати на середні шматки, посолити і прибрати на 30 хвилин.
Поки м’ясо просочується потрібно нарізати картоплю на скибочки, перець смужками, цибулю і помідори четвертинками, а баклажани кільцями, але не тонкими.
Беремо каструлю з товстим дном або казан. Інгредієнти викладаємо шарами, починаючи з м’яса. Потім кладуть цибулю, картопля, баклажани, перець. Завершується все помідорами.
Весь вміст каструлі заливається пивом, кладуть лавровий лист і зелень. Чекаємо, поки вміст закипить, робимо повільний вогонь і готуємо 2,5 години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8