У казані на багатті
Рецепт, за яким спочатку готували цю страву. До того ж на багатті все виходить набагато смачніше, ніж удома, на плиті.

Необхідні продукти:
- півкілограма помідор;
- кілограм м’яса;
- кілька цибулин;
- два болгарських перцю;
- зелень, часник, лавровий лист і спеції.
Процес приготування:
У цьому рецепті в якості посуду підійде тільки казан. Всі продукти нарізати середніми шматками, бо готуватися все буде довго, і вона не повинна розваритися.
Потім все викладається шарами, починаючи, звичайно ж, з м’яса. Потім йде перець, помідори, цибулю, зелень, лавровий лист, часник і спеції.
Заливаємо водою і світлим пивом, кому як подобається. Накриваємо казан кришкою і готуємо трохи більше двох годин. При цьому вогонь не повинен бути занадто сильним.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8