Хашлама – 8 рецептів

У казані на багатті

Рецепт, за яким спочатку готували цю страву. До того ж на багатті все виходить набагато смачніше, ніж удома, на плиті.

Необхідні продукти:

  • півкілограма помідор;
  • кілограм м’яса;
  • кілька цибулин;
  • два болгарських перцю;
  • зелень, часник, лавровий лист і спеції.

Процес приготування:

  • У цьому рецепті в якості посуду підійде тільки казан. Всі продукти нарізати середніми шматками, бо готуватися все буде довго, і вона не повинна розваритися.
  • Потім все викладається шарами, починаючи, звичайно ж, з м’яса. Потім йде перець, помідори, цибулю, зелень, лавровий лист, часник і спеції.
  • Заливаємо водою і світлим пивом, кому як подобається. Накриваємо казан кришкою і готуємо трохи більше двох годин. При цьому вогонь не повинен бути занадто сильним.
  • Дивіться також:  Єврейська закуска – 5 дуже смачних рецептів
    Прокрутка до верху