Хашлама – 8 рецептів

Хашлама з яловичини з картоплею

Рецепт, за яким найпростіше готувати, тому що використовується звична яловичина, а картопля перетворює блюдо в повноцінний обід.

Необхідні продукти:

  • яловичина, краще всього грудинка – близько кілограма;
  • 500 грам томатів;
  • два перцю і стільки ж цибулі;
  • кілограм картоплі;
  • свіжа зелень, часник, приправи;
  • вода або пиво.

Процес приготування:

  • Промийте м’ясо, нарубаєте на шматки.
  • Підготуйте всі інші овочі, розрізавши їх на частини середнього розміру.
  • Візьміть товстостінну каструлю, опустіть в неї яловичину, потім цибулю, картоплю, помідори, перець, зелень і часник.
  • Влийте воду, також можна використовувати пиво. Покладіть сіль і інші приправи.
  • Накрийте кришкою після кипіння, зробіть повільний вогонь і готуйте близько трьох годин.
  • Дивіться також:  Кров’яна ковбаса з гречкою – 4 рецепта, як приготувати в домашніх умовах
    Прокрутка до верху