Хашлама з яловичини з картоплею
Рецепт, за яким найпростіше готувати, тому що використовується звична яловичина, а картопля перетворює блюдо в повноцінний обід.

Необхідні продукти:
- яловичина, краще всього грудинка – близько кілограма;
- 500 грам томатів;
- два перцю і стільки ж цибулі;
- кілограм картоплі;
- свіжа зелень, часник, приправи;
- вода або пиво.
Процес приготування:
Промийте м’ясо, нарубаєте на шматки.
Підготуйте всі інші овочі, розрізавши їх на частини середнього розміру.
Візьміть товстостінну каструлю, опустіть в неї яловичину, потім цибулю, картоплю, помідори, перець, зелень і часник.
Влийте воду, також можна використовувати пиво. Покладіть сіль і інші приправи.
Накрийте кришкою після кипіння, зробіть повільний вогонь і готуйте близько трьох годин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8