Хашлама з баранини – 6 смачних рецептів приготування

Як приготувати по-турецьки?

Смачне, ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який святковий стіл, викликати захват і здивування досконалим смаком.

Інгредієнти:

  • баранина – 1200 м;
  • оливкова олія;
  • морква – 2 шт.;
  • сіль;
  • цибулю-шалот – 6 шт.;
  • картопля – 4 бульби;
  • перець зелений – 3 шт.;
  • перець – 2 шт. червоного.

Приготування:

  • Баранину промити. Помістити в каструльку.
  • Залити водою.
  • Після закипання видалити пінку.
  • Моркву почистити. Нарізати.
  • Лук порубати.
  • Бульби картоплі почистити. Порізати.
  • Перець звільнити від насіння. Порізати соломкою.
  • Коли баранина провариться, помістити овочі.
  • Присипати спеціями. Підсолити.
  • Влити масло оливкове.
  • Накрити кришкою. Тушкувати годину.
Дивіться також:  Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів