Як приготувати по-турецьки?
Смачне, ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який святковий стіл, викликати захват і здивування досконалим смаком.
Інгредієнти:
- баранина – 1200 м;
- оливкова олія;
- морква – 2 шт.;
- сіль;
- цибулю-шалот – 6 шт.;
- картопля – 4 бульби;
- перець зелений – 3 шт.;
- перець – 2 шт. червоного.
Приготування:
- Баранину промити. Помістити в каструльку.
- Залити водою.
- Після закипання видалити пінку.
- Моркву почистити. Нарізати.
- Лук порубати.
- Бульби картоплі почистити. Порізати.
- Перець звільнити від насіння. Порізати соломкою.
- Коли баранина провариться, помістити овочі.
- Присипати спеціями. Підсолити.
- Влити масло оливкове.
- Накрити кришкою. Тушкувати годину.