По-кавказьки
Для хашлама по-кавказьки використовуємо м’ясо на кісточках з невеликими прожилками жиру. Там дуже часто використовують баранячі реберця. Але можна вибрати будь-які інші шматочки на ваш розсуд.
Готуємо покроково:
- На курдючному жирі обсмажуємо м’ясо на сильному вогні до появи золотистої скоринки.
- Цибулю чистимо, ріжемо пір’ям.
- На м’ясо викладаємо болгарський перець (краще червоного кольору).
- Додаємо стиглі томати.
- За бажанням кладемо картоплю.
- Присмачую спеціями — хмелі-сунелі, паприкою, гострим перцем.
- Заливаємо водою (приблизно 250 мл).
- Солимо за смаком.
Подаємо, приправляючи кінзою, базиліком, товченим часником.