Хашлама з яловичини – 8 смачних рецептів приготування

По-кавказьки

Для хашлама по-кавказьки використовуємо м’ясо на кісточках з невеликими прожилками жиру. Там дуже часто використовують баранячі реберця. Але можна вибрати будь-які інші шматочки на ваш розсуд.

Готуємо покроково:

  • На курдючному жирі обсмажуємо м’ясо на сильному вогні до появи золотистої скоринки.
  • Цибулю чистимо, ріжемо пір’ям.
  • На м’ясо викладаємо болгарський перець (краще червоного кольору).
  • Додаємо стиглі томати.
  • За бажанням кладемо картоплю.
  • Присмачую спеціями — хмелі-сунелі, паприкою, гострим перцем.
  • Заливаємо водою (приблизно 250 мл).
  • Солимо за смаком.

Подаємо, приправляючи кінзою, базиліком, товченим часником.

Дивіться також:  Котлети з квасолі – 8 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху