Хе з курки – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Нюанси приготування курки хе

  • Для хе використовується сире м’ясо, яке не проходить ніякої теплової обробки. Якщо ви не впевнені в якості продукту, то обсмажте м’ясо на сильному вогні і тільки потім маринуйте. Звичайно, смак готового блюда буде іншим, але пікантність і незвичність закуски залишиться.
  • З приправ для хе найчастіше використовується перець, як червоний, так і чорний. Дуже часто додають в закуску і соєвий соус. У магазинах можна зустріти вже готовий набір приправ для приготування хе, а багато господинь використовують спецій для корейської моркви.
  • Щоб відчути справжній смак корейської закуски, спеції варто додавати після вливання теплого масла. Гарячий продукт просто вб’є весь аромат пряних приправ.

Ось так просто можна відчути якусь спільність із східної кулінарної культурою. Прості інгредієнти, небагато часу – і у вас на столі пікантна закуска, родом з самого серця Кореї.

Дивіться також:  Фунчоза по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах