Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах

Закуска, для тих, хто любить погостріше

Найкориснішою вважається кухнею саме корейська. Справа в тому, що всі продукти, які входять у корейські страви, піддаються мінімальній термічній обробці. Всі інгредієнти також збалансовані, але мають досить пікантний смак з-за великої кількості гострих спецій і приправ. Тому для тих, хто любить страви погостріше, пропонуємо наступний рецепт.

Інгредієнти:

  • щука вагою 1 кг;
  • ложка оцтової кислоти (70%);
  • дві ч. л. олії;
  • одна ч. л. паприки;
  • червоний гострий перець і сіль за смаком;
  • цибуля.

Спосіб приготування:

  • Рибу нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо їх у глибоку чашу разом з кільцями цибулі. Вливаємо оцтову кислоту, перемішуємо інгредієнти і залишаємо просочуватися.
  • Потім замариновані продукти змішуємо з сухими приправами і сіллю, вливаємо олію, перемішуємо, прикриваємо і залишаємо на 3 години.
Дивіться також:  Курячі стегна з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху