Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах

З додаванням моркви

Хе з щуки дуже гостре блюдо, але підсолодити його можна, якщо додати в рецепт морквину.

Виходить дуже смачно, красиво і не так гостро. Записуйте рецепт хе з щуки по-корейськи з морквою.

Інгредієнти:

  • філе щуки;
  • ложка оцту (9%);
  • три морквини;
  • одна велика цибулина;
  • пекучий перець за смаком.

Спосіб приготування:

  • Рибне філе нарізаємо тонкими смужками, присмачую оцтовою кислотою і залишаємо маринуватися на півгодини.
  • Моркву тремо на тертці. Краще використовувати призначену для корейських салатів.
  • Цибулину також намагаємося порізати соломкою, щоб наше блюдо було не тільки смачним, але і красивим.
  • Тепер з’єднуємо рибу з овочами, посипаємо пекучим перцем і перекладаємо в сковорідку з розігрітою олією. Перемішуємо, остуджуємо і ставимо в холодильник на три години.
Дивіться також:  Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху