З додаванням моркви
Хе з щуки дуже гостре блюдо, але підсолодити його можна, якщо додати в рецепт морквину.
Виходить дуже смачно, красиво і не так гостро. Записуйте рецепт хе з щуки по-корейськи з морквою.
Інгредієнти:
- філе щуки;
- ложка оцту (9%);
- три морквини;
- одна велика цибулина;
- пекучий перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Рибне філе нарізаємо тонкими смужками, присмачую оцтовою кислотою і залишаємо маринуватися на півгодини.
- Моркву тремо на тертці. Краще використовувати призначену для корейських салатів.
- Цибулину також намагаємося порізати соломкою, щоб наше блюдо було не тільки смачним, але і красивим.
- Тепер з’єднуємо рибу з овочами, посипаємо пекучим перцем і перекладаємо в сковорідку з розігрітою олією. Перемішуємо, остуджуємо і ставимо в холодильник на три години.