Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах

Швидкий варіант хе з щуки

Останнім часом у людей практично не вистачає часу на приготування смачної та корисної їжі, тому на прилавках магазинів з кожним днем зростає асортимент продуктів швидкого приготування. Але не варто труїти свій організм підозрілої їжею, адже сьогодні є безліч рецептів швидких і смачних страв. Наприклад, у вихідний можна легко приготувати хе з щуки.

Інгредієнти:

  • 350 р філе риби;
  • шість часникових зубчиків;
  • три цибулини;
  • півсклянки білого цукру;
  • дві ложки солі;
  • чотири ложки оцту (9%);
  • по ложці пекучого перцю і соєвої приправи;
  • одна ч. л. коріандру;
  • пучок зелені.

Спосіб приготування:

  • Рибу ріжемо кубиками або смужками – кому як подобається. Складаємо нарізку в ємність, заливаємо оцтом і залишаємо на три години.
  • Цибулю, часникові зубчики і зелень кришимо.
  • Поверх рибних шматочків викладаємо цибулю і часник, посипаємо все цукровим піском і сіллю.
  • Потім маслом, підігрітим разом з червоним перцем, заливаємо інгредієнти, присипаємо їх зеленню і вливаємо соєву приправу.
  • Після закінчення 30-ти хвилин хе з щуки буде готово.
Дивіться також:  Кабачки в клярі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху