Швидкий варіант хе з щуки
Останнім часом у людей практично не вистачає часу на приготування смачної та корисної їжі, тому на прилавках магазинів з кожним днем зростає асортимент продуктів швидкого приготування. Але не варто труїти свій організм підозрілої їжею, адже сьогодні є безліч рецептів швидких і смачних страв. Наприклад, у вихідний можна легко приготувати хе з щуки.
Інгредієнти:
- 350 р філе риби;
- шість часникових зубчиків;
- три цибулини;
- півсклянки білого цукру;
- дві ложки солі;
- чотири ложки оцту (9%);
- по ложці пекучого перцю і соєвої приправи;
- одна ч. л. коріандру;
- пучок зелені.
Спосіб приготування:
- Рибу ріжемо кубиками або смужками – кому як подобається. Складаємо нарізку в ємність, заливаємо оцтом і залишаємо на три години.
- Цибулю, часникові зубчики і зелень кришимо.
- Поверх рибних шматочків викладаємо цибулю і часник, посипаємо все цукровим піском і сіллю.
- Потім маслом, підігрітим разом з червоним перцем, заливаємо інгредієнти, присипаємо їх зеленню і вливаємо соєву приправу.
- Після закінчення 30-ти хвилин хе з щуки буде готово.