З редькою і перцем чилі
Найсмачніше хе виходить тільки зі свіжої риби, тому перед покупкою уважно подивіться на очі і зябра. Блискуче очі і яскраво-червоні зябра скажуть про те, що таку рибу можна використовувати в приготуванні страв.
Інгредієнти:
- ½ Кг щуки;
- одна велика (два маленьких) редьки;
- дві морквини;
- велика цибулина;
- два часникових зубки;
- по дві ложки 9% оцту і масла;
- стручок чилі, сіль за смаком;
- щіпка коріандру;
- кріп, петрушка.
Спосіб приготування:
- Рибу розбираємо на смужки, які складаємо в ємність, солимо, присмачую оцтом і ставимо в холод на дві години.
- Моркву і редьку подрібнюємо за допомогою корейської терки, а цибулю шаткуємо півкільцями.
- До овочів кладемо нарізані зубчики часнику і зелень, а також коріандр і спеції для корейських салатів.
- У сковорідку наливаємо олію, кладемо перець чилі і не знімаємо з вогню, поки не з’являться бульбашки.
- З’єднуємо рибу з овочами і гострим маслом, змішуємо, прикриваємо і чекаємо повної готовності закуски в холодильнику протягом двох годин.