Хе з щуки – 6 рецептів в домашніх умовах

З редькою і перцем чилі

Найсмачніше хе виходить тільки зі свіжої риби, тому перед покупкою уважно подивіться на очі і зябра. Блискуче очі і яскраво-червоні зябра скажуть про те, що таку рибу можна використовувати в приготуванні страв.

Інгредієнти:

  • ½ Кг щуки;
  • одна велика (два маленьких) редьки;
  • дві морквини;
  • велика цибулина;
  • два часникових зубки;
  • по дві ложки 9% оцту і масла;
  • стручок чилі, сіль за смаком;
  • щіпка коріандру;
  • кріп, петрушка.

Спосіб приготування:

  • Рибу розбираємо на смужки, які складаємо в ємність, солимо, присмачую оцтом і ставимо в холод на дві години.
  • Моркву і редьку подрібнюємо за допомогою корейської терки, а цибулю шаткуємо півкільцями.
  • До овочів кладемо нарізані зубчики часнику і зелень, а також коріандр і спеції для корейських салатів.
  • У сковорідку наливаємо олію, кладемо перець чилі і не знімаємо з вогню, поки не з’являться бульбашки.
  • З’єднуємо рибу з овочами і гострим маслом, змішуємо, прикриваємо і чекаємо повної готовності закуски в холодильнику протягом двох годин.
Дивіться також:  Рисова каша на молоці – 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху