Холодець з свинини – 7 смачних рецептів приготування

Незвичайне блюдо зі свинячих вух

Тим, хто любить «похрумтіти», дуже сподобається рецепт, покроково описаний нижче.

Для його виконання необхідні:

  • 4 свинячих вух;
  • 500 г гомілки;
  • морквина;
  • ½ Головки часнику;
  • пучок петрушки;
  • сіль, перець і лавровий лист.

Черговість дій:

  • М’ясні продукти очищаються і укладаються в ємність, де покриваються водою, яка повинна перевищувати їх на 2 див.
  • До м’яса додаються очищена морквина і лавровий лист.
  • Холодець вариться 3 години, після яких навариста рідину проціджують, а м’ясні продукти, звільнені від кісток, діляться на скибочки.
  • У каструлі повторно об’єднуються свинячі шматочки і проціджена рідина.
  • Холодець солиться, приправляється і вариться ще 1 годину, після чого розливається по чашах або піали, за яким попередньо розкладається пропущений через прес часник.

В якості прикраси використовується петрушка, яку варто розкласти по формах перед їх відправкою в холод.

Дивіться також:  Гречка в мікрохвильовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху