Холодець з свинини – 7 смачних рецептів приготування

Холодець з свинячих хвостів

Щоб приготувати смачний холодець зі свинячих хвостів, необхідні:

  • 500 г хвостів;
  • 1 кг свинячих ніжок;
  • цибулина;
  • морквина;
  • 3 лаврових листки;
  • ½ Головки часнику;
  • перець горошком і сіль.

Готується холодна закуска наступним чином:

  • Боки та ніжки очищаються і поміщаються в каструлю з водою.
  • Після закипання і варіння протягом 5 хвилин вода змінюється на нову.
  • Коли бульйон закипить повторно, вогонь зменшується.
  • Через 3 години в бульйон викладаються в цілому вигляді коренеплід і цибулина.
  • Після ще 2 годин майбутній холодець солиться і приправляється.
  • У фіналі м’ясо, отримане при обробленні вилучені хвостів і ніжок, подрібнюється і розкладається разом з рубаним часником за формами, які наповнюються процідженим бульйоном.
  • Судочки відправляються в холодильник на 3-4 години, після закінчення яких закуска подається до столу.

Холодець з свинини – відмінна закуска, яка, незважаючи на тривалий процес підготовки, невимовно порадує зібралися за одним столом близьких людей.

Дивіться також:  Тріска по-польськи – 6 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху