Холодець з яловичини – 8 рецептів приготування

Як приготувати в мультиварці?

Інгредієнти: літр фільтрованої води, ціла яловича та свиняча ніжка, велика морква, ріпчаста цибулька, 1 ч. ложка кухонної солі, сушена зелень.

  • У чашу приладу виливається вода, і викладаються попередньо підготовлені м’ясні частини. Спочатку в програмі «М’ясо» вони готуються 60-70 хвилин.
  • Далі в ємність викладаються очищені овочі, зелень, засипається сіль. За бажанням можна додати часникові часточки. Разом інгредієнти варяться ще 80-90 хвилин.
  • Потім м’ясо відділяється від кісток, розривається на волокна і вкладається в невеликі чашки. Зверху виливається проціджений бульйон.
  • Якщо хочеться, щоб часник відчувався в готовому блюді, можна додати його шматочками м’яса.

    Дивіться також:  Паста з морепродуктами: 6 рецептів приготування вдома
    Прокрутка до верху