Як приготувати в мультиварці?
Інгредієнти: літр фільтрованої води, ціла яловича та свиняча ніжка, велика морква, ріпчаста цибулька, 1 ч. ложка кухонної солі, сушена зелень.

У чашу приладу виливається вода, і викладаються попередньо підготовлені м’ясні частини. Спочатку в програмі «М’ясо» вони готуються 60-70 хвилин.
Далі в ємність викладаються очищені овочі, зелень, засипається сіль. За бажанням можна додати часникові часточки. Разом інгредієнти варяться ще 80-90 хвилин.
Потім м’ясо відділяється від кісток, розривається на волокна і вкладається в невеликі чашки. Зверху виливається проціджений бульйон.
Якщо хочеться, щоб часник відчувався в готовому блюді, можна додати його шматочками м’яса.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8