Холодець з яловичини і свинячої рульки
Інгредієнти: 2 свинячі ніжки, по 1 яловичої голяшке і свинячої рульки, моркви і цибулині, корінь петрушки, будь-які приправи, кам’яна сіль.

Промите і нарізане м’ясо укладається у велику ємність. Зверху вона заливається водою і готується 4,5-5,5 годин.
Далі до м’яса додаються всі інші заявлені в рецепті інгредієнти, і приготування триває ще 1,5 години.
Готова свинина і яловичина знімається з кісточок, дрібно рубається і висипається в невеликі миски.
Зверху на компоненти виливається пропущений через марлю бульйон. При необхідності його можна досолити.
Зручніше проціджувати холодець за допомогою марлі, складеної в три рази. Після застигання можна знімати пробу.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8