Холодець з яловичини – 8 рецептів приготування

Рецепт з куркою

Інгредієнти: кіло курятини, півкіло яловичини, по морквині і цибулини, часник за смаком, сіль, ароматні трави, сушена зелень.

  • Заздалегідь очищена і промита курятина, яловичина заливаються водою і варяться при мінімальному нагріві плити близько 3-3,5 годин. Далі в бульйончик відправляються вибрані приправи, сіль, овочі, зелень. Готується ще годину.
  • Залишається зняти м’ясо з кісток, укласти в глибокі тарілки, присипати рубаним часником і залити процідженим бульйоном.
  • Застигати холодець буде близько доби на морозному балконі або в холодильнику.

    Дивіться також:  Котлети з гарбуза – 6 рецептів швидкого і смачного приготування
    Прокрутка до верху