Холодець з яловичини – 8 рецептів приготування

По-українськи

Інгредієнти: 2 свинячі ніжки, 1,5 кг яловичої грудинки, морквина, корінець селери, часник за смаком, сіль, цибулина, лавровий лист.

  • Заздалегідь промите і вимочене в холодній воді м’ясо варитися близько 4 годин. Далі до нього викладаються неочищені чисті овочі. Приготування триває ще 1,5 години.
  • Приблизно за півгодини до готовності бульйон солиться, в нього додається корінець селери, лавровий листочок, очищений часник.
  • Готове м’ясо ділиться на волокна і вкладається в формочку. Зверху виливається проціджений бульйон.
  • Для застигання страви буде достатньо 5-6 годин.

    Дивіться також:  Тефтелі з підливою як у дитячому садку – 7 рецептів приготування в духовці і мультиварці
    Прокрутка до верху