Хрін — 11 рецептів приготування в домашніх умовах

По-домашньому з яблуками

Цей соус чудово підходить не тільки до холодцю, відварного мови або сала. Невелика ложечка заправки в тарілці борщу або окрошки надасть «запальний» ефект на смакові рецептори.

До складу яблучно-хренового соусу входять:

  • 200 г хріну;
  • 100 г кисло-солодкого яблука;
  • 5 г цукрової пудри;
  • 3 г солі;
  • 15 мл яблучного оцту;
  • 30 г сметани.

Як приготувати хрін з яблуками:

  • Підготовлений корінь хрону подрібнити з допомогою самої дрібної терки. Те ж саме проробити з очищеним від шкірки і серцевини яблуком. Щоб різкий аромат кореня не дратував слизові, подрібнювати компоненти соусу можна в чаші блендера.
  • До кашки з яблука і хрону додати сіль, цукор, сметану і оцет. Перемішати гарненько соус. Зберігати закуску в щільно закритою тарі в прохолодному місці.
Дивіться також:  Курка у вершковому соусі на сковороді – 8 рецептів
Прокрутка до верху