Рецепт приготування з гарбузом
Цей рецепт стане в нагоді багатьом восени, коли зібрано багатий урожай гарбуза.
Інгредієнти:
- нут – 245 г;
- часник – 4 зубки;
- куркума – 1 ч. ложка;
- гарбуз – 240 г;
- тхина – 1 ст. ложка;
- зіра – 1 ч. ложка;
- лимон – 0,5 шт.;
- паприка – 1 ч. ложка;
- сіль;
- оливкова олія – 5 ст. ложок.
Приготування:
- Відварити заздалегідь замочені на ніч боби. Потрібно півтори години. Якщо було не замочувати нут, то на приготування доведеться витратити більше трьох годин. Перевіряйте ступінь готовності. Боби повинні стати повністю м’якими.
- Відварити окремо гарбузову м’якоть. Вичавити сік з лимона.
- Змішати всі продукти і збити. Якщо пюре вийшло дуже густим, то необхідно налити трохи відвару, в якому варилися боби і перемішати. Подавати охолодженим.