Готуємо в мультиварці
Мультиварка для сучасних хазяєчок стала паличкою виручалочкою, готувати в ній ікру — задоволення!
Необхідні продукти:
- гарбуз — 1 кг;
- 2 цибулини;
- 3 помідори;
- гіркий перець за смаком;
- олія рослинна 25 мл;
- сіль, спеції, зелень.
Технологія приготування:
- Очистити і нарізати не дуже всі овочі. Включити режим мультиварки «Гасіння». Влити рослинне масло.
- Помістити всі овочі в чашу мультиварки, додати сіль, спеції, зелень. Закрити кришку, готувати до завершення функції гасіння. За цей час овочі розм’якшаться, напитаются сіллю і спеціями.
- Далі слід розім’яти вміст до стану ікри або збити блендером. Дати настоятися, викласти в інший посуд і остудити.