Індичка в духовці – 12 рецептів запікання

Як смачно запекти гомілку індички?


Інгредієнти:

• 1 кіло гомілок індички;
• будь-яка суміш приправ для птиці;
• сіль;
• соняшникова олія;
• 6 – 8 картоплин;
• 1 ч. л. спецій для картоплі;
• свіжий часник за смаком.

Приготування:

1. Промити гомілки, зрушити з них шкірку. У м’ясної м’якоті зробити надрізи і вставити в них шматочки часнику.
2. Натерти птицю спеціями для м’яса, сіллю.
3. Викласти у форму і залишити, поки готується картопля.
4. Овочі нарізати скибочками, полити олією, присипати сіллю і спеціальними спеціями. Добре перемішати. Розкласти навколо м’яса картоплю.
5. Покрити форму фольгою.
Запікати гомілки індички з картоплею в духовій шафі 50 хвилин при 220°. Знизити температуру на 20 градусів і готувати страву ще чверть години.

Дивіться також:  Куряче філе у вершковому соусі – 8 рецептів