Індичка в мультиварці – 7 рецептів приготування

Запечене філе птиці

Якщо ви думаєте, що в мультиварці можна приготувати тільки тушковані страви, то погано знаєте свій кухонний прилад. Так режим «Випічка» дозволить запекти смачне і ароматне м’ясо. Наприклад, філе індички в мультиварці під кисло-солодким соусом.

Інгредієнти:

  • 550 г філе індички;
  • 120 мл соєвого соусу;
  • 60 г цукру;
  • сіль, масло, зелений лук.

Спосіб приготування:

  • У чашу приладу наливаємо масло й обсмажуємо в ньому до зарум’янювання шматочки птиці, включивши режим «Випічка».
  • Потім вливаємо соус з соєвої приправи, цукру, подрібненої цибулі і води (досить півчашки). Готуємо страву 30 хвилин.
Дивіться також:  Ковбаса з конини: як називається у різних народів, 4 рецепта приготування ковбаси в домашніх умовах
Прокрутка до верху