Запечене філе птиці
Якщо ви думаєте, що в мультиварці можна приготувати тільки тушковані страви, то погано знаєте свій кухонний прилад. Так режим «Випічка» дозволить запекти смачне і ароматне м’ясо. Наприклад, філе індички в мультиварці під кисло-солодким соусом.
Інгредієнти:
- 550 г філе індички;
- 120 мл соєвого соусу;
- 60 г цукру;
- сіль, масло, зелений лук.
Спосіб приготування:
- У чашу приладу наливаємо масло й обсмажуємо в ньому до зарум’янювання шматочки птиці, включивши режим «Випічка».
- Потім вливаємо соус з соєвої приправи, цукру, подрібненої цибулі і води (досить півчашки). Готуємо страву 30 хвилин.