Індичка в мультиварці – 7 рецептів приготування

Як смачно згасити з овочами

Для приготування тушкованих страв з індички в мультиварці підходять будь-які частини тушки птиці. Якщо ви хочете приготувати страву пожирніше, то шкуру з пернатої можна не видаляти, так як в ній зосереджена основна частина жиру.

З м’яса і овочів можна приготувати смачне рагу. М’ясо в нього просочується соком овочів і виходить дуже м’яка і ароматна тушкована індичка.

Інгредієнти:

  • 600 г філе птиці;
  • за два баклажана і солодких перцю;
  • п’ять помідор;
  • кабачок;
  • по цибулині і моркви;
  • 250 г капусти;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  • Шматочки індички кладемо в чашу приладу.
  • Капусту шаткуємо, моркву ріжемо соломкою. З томатів знімаємо шкірку, а м’якоть подрібнюємо. Інші овочі нарізаємо кубиками.
  • Відправляємо підготовлені продукти до м’яса, додаємо сіль і інші приправи на свій смак. Перемішуємо, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо страву 1,5 години.
Дивіться також:  Сухарики з білого хліба в духовці – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху