Як смачно згасити з овочами
Для приготування тушкованих страв з індички в мультиварці підходять будь-які частини тушки птиці. Якщо ви хочете приготувати страву пожирніше, то шкуру з пернатої можна не видаляти, так як в ній зосереджена основна частина жиру.
З м’яса і овочів можна приготувати смачне рагу. М’ясо в нього просочується соком овочів і виходить дуже м’яка і ароматна тушкована індичка.
Інгредієнти:
- 600 г філе птиці;
- за два баклажана і солодких перцю;
- п’ять помідор;
- кабачок;
- по цибулині і моркви;
- 250 г капусти;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Шматочки індички кладемо в чашу приладу.
- Капусту шаткуємо, моркву ріжемо соломкою. З томатів знімаємо шкірку, а м’якоть подрібнюємо. Інші овочі нарізаємо кубиками.
- Відправляємо підготовлені продукти до м’яса, додаємо сіль і інші приправи на свій смак. Перемішуємо, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо страву 1,5 години.