Котлети з індички на пару
Щоб котлети з індички на пару вийшли не тільки корисними, але й ніжними, красивими ароматними, пропустіть фарш через м’ясорубку двічі.
Потім додайте кабачок, гарбуз або замочений в молоці хліб для соковитості. Для яскравості введіть зелень або моркву, а для аромату – пряні трави (чебрець, орегано або базилік).
Інгредієнти:
- 550 г філе індички;
- цибулина;
- п’ять ложок вівсяних пластівців;
- три зубці часнику;
- сіль, спеції.
Спосіб приготування:
- М’ясо перекручуємо на м’ясорубці разом з часником і цибулею.
- Вівсяні пластівці подрібнюємо за допомогою кавомолки і змішуємо з фаршем.
- Додаємо сіль, спеції. З фаршу формуємо котлетки і вкладаємо їх в спеціальне сито.
- У чашу наливаємо воду, зверху ставимо сито з вмістом і в режимі «На пару» готуємо котлети приблизно годину.