Індичка в мультиварці – 7 рецептів приготування

Котлети з індички на пару

Щоб котлети з індички на пару вийшли не тільки корисними, але й ніжними, красивими ароматними, пропустіть фарш через м’ясорубку двічі.

Потім додайте кабачок, гарбуз або замочений в молоці хліб для соковитості. Для яскравості введіть зелень або моркву, а для аромату – пряні трави (чебрець, орегано або базилік).

Інгредієнти:

  • 550 г філе індички;
  • цибулина;
  • п’ять ложок вівсяних пластівців;
  • три зубці часнику;
  • сіль, спеції.

Спосіб приготування:

  • М’ясо перекручуємо на м’ясорубці разом з часником і цибулею.
  • Вівсяні пластівці подрібнюємо за допомогою кавомолки і змішуємо з фаршем.
  • Додаємо сіль, спеції. З фаршу формуємо котлетки і вкладаємо їх в спеціальне сито.
  • У чашу наливаємо воду, зверху ставимо сито з вмістом і в режимі «На пару» готуємо котлети приблизно годину.
Дивіться також:  М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування