Індичка в мультиварці – 7 рецептів приготування

Печеня з картоплею

Печеня з індички можна приготувати не тільки в казанку або в духовці, але і в мультиварці. Щоб блюдо вийшло по-справжньому смачним, використовуйте в приготуванні свіже м’ясо і попередньо замаринуйте його в будь-якому соусі або в пряних травах.

Інгредієнти:

  • 800 г індички;
  • шість бульб картоплі;
  • за дві цибулини і моркви;
  • п’ять зубчиків часнику;
  • масло для обсмажування.

Спосіб приготування:

  • На приладі включаємо режим «Випічка» і протягом 15 хвилин смажимо шматочки м’яса разом з подрібненою цибулею і морквою.
  • Потім відправляємо до них кубики картоплі і подрібнені зубчики часнику. Наливаємо 300 мл води, переходимо на режим «Гасіння» і встановлюємо таймер на 50 хвилин.
Дивіться також:  Форель в духовці – 10 смачних рецептів запікання
Прокрутка до верху