Печеня з картоплею
Печеня з індички можна приготувати не тільки в казанку або в духовці, але і в мультиварці. Щоб блюдо вийшло по-справжньому смачним, використовуйте в приготуванні свіже м’ясо і попередньо замаринуйте його в будь-якому соусі або в пряних травах.
Інгредієнти:
- 800 г індички;
- шість бульб картоплі;
- за дві цибулини і моркви;
- п’ять зубчиків часнику;
- масло для обсмажування.
Спосіб приготування:
- На приладі включаємо режим «Випічка» і протягом 15 хвилин смажимо шматочки м’яса разом з подрібненою цибулею і морквою.
- Потім відправляємо до них кубики картоплі і подрібнені зубчики часнику. Наливаємо 300 мл води, переходимо на режим «Гасіння» і встановлюємо таймер на 50 хвилин.