Індичка в мультиварці – 7 рецептів приготування

Готуємо смачне азу

Азу – це страва татарської кухні, яке готують перевага з баранини. Але ми сьогодні говоримо про здорове харчування, тому жирну баранину замінимо дієтичної індичкою, а сама страва будемо готувати в мультиварці з томатно-овочевим соусом. Виходить дуже смачно.

Спосіб приготування:

  • 650 г індички;
  • цибулю і моркву;
  • солоний огірок;
  • два консервованих томатів;
  • сіль, перець, олія для смаження.

Спосіб приготування:

  • У режимі «Смаження» першим ділом обсмажуємо шматочки м’яса до рум’яної скоринки.
  • Потім до нього висипаємо нашатковані цибулю і моркву, які смажимо п’ять хвилин.
  • Подрібнюємо На крупній тертці, томати без шкірки, а солоний огірок ріжемо маленькими кубиками. Відправляємо овочі до решти інгредієнтів. Залишилося додати спеції, налити склянку води і вибрати програму «Тушкування» на 1 годину.

Після звукового сигналу не поспішайте діставати страву, а залиште азу в режимі «Підігрів» на 10 хвилин.

Дивіться також:  Пиріжки з куркою – 7 рецептів приготування в духовці на сковороді
Прокрутка до верху