Готуємо смачне азу
Азу – це страва татарської кухні, яке готують перевага з баранини. Але ми сьогодні говоримо про здорове харчування, тому жирну баранину замінимо дієтичної індичкою, а сама страва будемо готувати в мультиварці з томатно-овочевим соусом. Виходить дуже смачно.
Спосіб приготування:
- 650 г індички;
- цибулю і моркву;
- солоний огірок;
- два консервованих томатів;
- сіль, перець, олія для смаження.
Спосіб приготування:
- У режимі «Смаження» першим ділом обсмажуємо шматочки м’яса до рум’яної скоринки.
- Потім до нього висипаємо нашатковані цибулю і моркву, які смажимо п’ять хвилин.
- Подрібнюємо На крупній тертці, томати без шкірки, а солоний огірок ріжемо маленькими кубиками. Відправляємо овочі до решти інгредієнтів. Залишилося додати спеції, налити склянку води і вибрати програму «Тушкування» на 1 годину.
Після звукового сигналу не поспішайте діставати страву, а залиште азу в режимі «Підігрів» на 10 хвилин.