Гуляш з індички в мультиварці
Гуляш з індички виходить такий же смачний і ситний, як з будь-якого іншого м’яса. Для соусу можна взяти томатну пасту або кетчуп, а також сметану з будь-яким відсотком жирності.
Інгредієнти:
- 450 г м’яса птиці;
- морква та цибулю;
- дві – три ложки борошна;
- 50 мл сметани;
- дві ложки кетчупу;
- спеції, приправи;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- М’ясо ріжемо брусочками і смажимо 20 хвилин на режимі «Смаження» («Випічка»).
- Висипаємо до золотистої індичині подрібнений півкільцями цибулю і натерту моркву. Готуємо продукти в цьому ж режимі ще 10 хвилин.
- Тепер посипаємо інгредієнти борошном і вливаємо соус з кетчупу, сметани і склянки води. Для пікантності можна взяти в однакових пропорціях трохи солодкого і гострого кетчупу.
- Кладемо лавровий лист та інші спеції на ваш вибір. Солимо за смаком, встановлюємо опцію «Тушкування» на 35 хвилин.
До речі, є рецепт незвичайного плову з індички, який обов’язково сподобається вашим дітям. Візьміть склянку відварного рису, 300 г обсмажених шматочків м’яса, а також по склянці консервованих абрикос і ананасів. Змішайте інгредієнти, додайте трохи вершкового масла, перцю, щіпку солі і каррі.
Ось така вона, різноманітна і неповторна індичка, приготована в мультиварці. Її м’ясо корисне і має нейтральний смак, завдяки чому чудово поєднується з різними спеціями і овочами. А це означає, що таке м’ясо надає воістину неосяжні простори для кулінарних експериментів.