Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці

Готуємо в мультиварці

Компоненти:

  • філе індички – 0,45 – 0,5 кг;
  • рослинне масло – 20 мл;
  • обсмажені кунжутне зерна – 1 – 2 ст. л.;
  • сіль – 2 щіпки;
  • перець – 1 щіпка;
  • сметана – 200 р.

Приготування:

  • М’ясо промити, обсушити серветкою і порізати невеликими брусочками.
  • У чашу налити олію і встановити режим «Смаження». Висипати індичатину і обсмажити протягом 5 хвилин.
  • У сметану додати перець і сіль, залити філе приготованим соусом і ніжно перемішати.
  • Змінити режим «Гасіння» і готувати ще 27 – 30 хвилин.
  • Перед подачею філе індички в сметанному соусі потрібно викласти на блюдо і присипати кунжутом.
Дивіться також:  Як чіпси роблять на заводі і як приготувати чіпси в домашніх умовах – 9 рецептів
Прокрутка до верху