Готуємо в мультиварці
Компоненти:
- філе індички – 0,45 – 0,5 кг;
- рослинне масло – 20 мл;
- обсмажені кунжутне зерна – 1 – 2 ст. л.;
- сіль – 2 щіпки;
- перець – 1 щіпка;
- сметана – 200 р.
Приготування:
- М’ясо промити, обсушити серветкою і порізати невеликими брусочками.
- У чашу налити олію і встановити режим «Смаження». Висипати індичатину і обсмажити протягом 5 хвилин.
- У сметану додати перець і сіль, залити філе приготованим соусом і ніжно перемішати.
- Змінити режим «Гасіння» і готувати ще 27 – 30 хвилин.
- Перед подачею філе індички в сметанному соусі потрібно викласти на блюдо і присипати кунжутом.