Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці

Як приготувати з грибами

Компоненти:

  • грудка індички – 0,6 кг;
  • гриби (печериці) – 200 – 250 м;
  • сметана (15% жирності) – 170 г;
  • гірчиця в зернах – 30 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • вершкове масло – 30 р.

Приготування:

  • М’ясо нарізати довгастими шматочками.
  • Гриби промити і порізати пластинами.
  • На сковороді розтопити масло і викласти індичку з грибами. Обсмажити на сильному вогні протягом 5 – 7 хвилин, постійно помішуючи. Коли печериці почнуть давати сік, злегка зменшити вогонь і тушкувати із закритою кришкою ще 10 хвилин.
  • Тим часом змішати в окремій мисці збите яйце, сметану, сіль, перець і гірчицю.
  • Вилити соус в сковороду, перемішати і тушкувати протягом півгодини на невеликому вогні до повного приготування.
Дивіться також:  Курка в паніровці – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху