Як приготувати з грибами
Компоненти:
- грудка індички – 0,6 кг;
- гриби (печериці) – 200 – 250 м;
- сметана (15% жирності) – 170 г;
- гірчиця в зернах – 30 г;
- яйця – 1 шт.;
- сіль – ½ ч. л.;
- вершкове масло – 30 р.
Приготування:
- М’ясо нарізати довгастими шматочками.
- Гриби промити і порізати пластинами.
- На сковороді розтопити масло і викласти індичку з грибами. Обсмажити на сильному вогні протягом 5 – 7 хвилин, постійно помішуючи. Коли печериці почнуть давати сік, злегка зменшити вогонь і тушкувати із закритою кришкою ще 10 хвилин.
- Тим часом змішати в окремій мисці збите яйце, сметану, сіль, перець і гірчицю.
- Вилити соус в сковороду, перемішати і тушкувати протягом півгодини на невеликому вогні до повного приготування.