Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці

Філе індички в сметанному соусі на сковороді

Компоненти:

  • індичка (філе) – 1 кг;
  • сметана (10% жирність) – 2 ст. л.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • перець – за смаком;
  • масло – для смаження;
  • вода питна – 20 – 50 мл

Приготування:

  • М’ясо нарізати довільними шматочками і відправити на сковороду з розігрітою олією. Обсмажити протягом 5 хвилин.
  • Цибулю нашаткувати, відправити до індички і тримати на вогні ще 5 – 7 хвилин, постійно помішуючи.
  • Часник порізати дуже дрібно і додати в сковороду.
  • В окремій ємності змішати соєвий соус, сметану, перець і воду. Залити цією сумішшю м’ясо і тушкувати 10 – 15 хвилин під закритою кришкою на середньому вогні. При необхідності долити воду.
Дивіться також:  Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху