Філе індички в сметанному соусі на сковороді
Компоненти:
- індичка (філе) – 1 кг;
- сметана (10% жирність) – 2 ст. л.;
- цибуля – 1 шт.;
- соєвий соус – 2 ст. л.;
- часник – 2 зубчики;
- перець – за смаком;
- масло – для смаження;
- вода питна – 20 – 50 мл
Приготування:
- М’ясо нарізати довільними шматочками і відправити на сковороду з розігрітою олією. Обсмажити протягом 5 хвилин.
- Цибулю нашаткувати, відправити до індички і тримати на вогні ще 5 – 7 хвилин, постійно помішуючи.
- Часник порізати дуже дрібно і додати в сковороду.
- В окремій ємності змішати соєвий соус, сметану, перець і воду. Залити цією сумішшю м’ясо і тушкувати 10 – 15 хвилин під закритою кришкою на середньому вогні. При необхідності долити воду.