Індокачка – 6 рецептів на будь-який випадок

Індокачка це зовсім не селекційна помісь качки та індички, а окрема качина порода, завезена до нас із Мексики і офіційно іменована мускусна качка. І страви з неї виходять настільки чудово смачні, що буквально «пальчики оближеш».

Ця різновид птаха вдало поєднує всі найкращі смакові характеристики. М’ясо индоутки м’якше, ніж індичатина, і має більш виражений смак, ніж курятина. До речі, на відміну від звичайного качиного м’ясо индоутки маложирное і більш дієтичне. Тому фахівці радять включати страви з нього в дитяче меню, а також в раціон тих, хто відновлює сили після захворювань і навіть пристрасно мріє схуднути.

Дивіться також:  Хрущовське тісто: 4 варіанта приготування тіста для самих смачних пиріжків та булочок