Ірландська кава – 5 рецептів приготування в домашніх умовах

Європейський варіант напою

Європейський «Айріш кава» багато в чому відрізняється від оригінального рецепту. Такий напій більше схожий на латте, ніж на ірландський. Але, незмінне тут одне – це присутність віскі. Тому такий напій також відноситься до алкогольних гарячих коктейлів, а не до кавових напоїв з молоком.

Для його приготування потрібно трохи більше кави, близько 200 мл.

  • Від цього обсягу беруть четверту частину алкоголю.
  • У келиху з’єднують два напою, всипають цукру. Тут використовується тростинний, але якщо його немає, то можна взяти білий підсолоджувач і підсушити його до рум’яного кольору на сухій сковороді.
  • Потім потрібно взяти вершки або жирне молоко, підігріти і влити в чашу з вмістом.

Готовий напій виходить більш ніжним, підходить для тих, хто не дуже любить міцну каву.

Дивіться також:  Лікер Малібу види, склад, міцність, калорійність. 6 рецептів коктейлів з лікером Malibu в домашніх умовах
Прокрутка до верху