Рецепт приготування з сиром

Для приготування 2 кабачків з хрусткою сирною скоринкою знадобляться:
- 2 курячих яйця;
- кілька подрібнених зубчиків часнику – за смаком;
- 3 ложки сметани;
- чайна ложечка гірчиці;
- 0,1 кг сиру;
- зелень, спеції, сіль.
Покроковий рецепт:
Очищений овоч порізати на дрібні брусочки, посолити, приправити спеціями.
Додати подрібнені часник і зелень, перемішати.
Окремо приготувати соус. Для цього потрібно змішати гірчицю, сметану і 3ложки протертого сиру, а потім акуратно ввести збиті яйця.
Приправлені шматочки викласти рівномірно форму.
Залити соусом і розкласти поверх залишився перетертий сир.
Випікати при середній температурі близько півгодини.
В цілому, на запікання кабачків піде близько години, включаючи підготовку овочів.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9