З фаршем і рисом

Щоб приготувати таку різновид кабачків, 3 середніх овоча беруть:
- 4 помідори;
- по 2 ложки рису і сметани;
- 0,1 кг твердого сиру;
- 200 мл води;
- ложку томатної пасти;
- 150 г фаршу;
- сіль і спеції.
Приготувати кабачок з начинкою з фаршу просто. Для цього потрібно:
Відварити рис. Для цього його кладуть у холодну воду, яку ставлять на вогонь і після закипання варять близько чверті години, а після зливають.
Додати варений рис фарш, ретельно перемішати.
Отриману масу посолити і поперчити.
Очищені кабачки нарізати тоненькими кружальцями.
На кожен кружечок покласти ложку фаршу і накрити зверху помідором.
Отримані «сендвічі» викласти боком у форму у кілька шарів.
Підготувати соус: змішати томат-пасту, сметану і воду.
Залити соусом овочі і відправити на півгодини в духовку.
Дістати форму, щоб насипати зверху тертий сир, а після відправити запікатися ще на 5 хвилин.
На приготування страви йде приблизно годину.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9