Закуска з зеленню і часником
Корисна закуска, яку можна приготувати, як гарнір до м’яса, готується досить швидко.

Спочатку готуємо продукти:
- 4 молоденьких кабачка;
- часник – за смаком;
- зелень (петрушка, кріп);
- масло рослинне або оливкове;
- сіль і спеції.
Тепер переходимо безпосередньо до приготування:
Кабачки розрізаємо спочатку навпіл по довжині. Потім кожну половинку ділимо ще на 6 поздовжніх смуг, товщина яких не перевищує 2 див.
Кабачкові смуги розкладаємо на змащеному листі і відправляємо в розігріту до 200°С духовку на півгодини.
В цей час подрібнюємо зелень і часник, перемішуємо їх.
Кабачки, запечені в духовці, перекладаємо на тарілку шарами, кожен з яких посипаємо сіллю, спеціями і зеленою масою.
Поверх кожного шару поливаємо олією і залишаємо закуску настоюватися близько півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9