Кабачки в духовці -11 рецептів швидких і смачних

Закуска з зеленню і часником

Корисна закуска, яку можна приготувати, як гарнір до м’яса, готується досить швидко.

Спочатку готуємо продукти:

  • 4 молоденьких кабачка;
  • часник – за смаком;
  • зелень (петрушка, кріп);
  • масло рослинне або оливкове;
  • сіль і спеції.

Тепер переходимо безпосередньо до приготування:

  • Кабачки розрізаємо спочатку навпіл по довжині. Потім кожну половинку ділимо ще на 6 поздовжніх смуг, товщина яких не перевищує 2 див.
  • Кабачкові смуги розкладаємо на змащеному листі і відправляємо в розігріту до 200°С духовку на півгодини.
  • В цей час подрібнюємо зелень і часник, перемішуємо їх.
  • Кабачки, запечені в духовці, перекладаємо на тарілку шарами, кожен з яких посипаємо сіллю, спеціями і зеленою масою.
  • Поверх кожного шару поливаємо олією і залишаємо закуску настоюватися близько півгодини.
  • Дивіться також:  Бутерброди з ківі – 6 смачних і незвичайних рецептів
    Прокрутка до верху